Tulosta

Ohjeet

Kirjoita

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Kun alat kirjoittaa elämäkertaasi, Kirjoita-valikon alla näkyvät pudotusvalikossa valitsemasi aiheet. Siirry tietokoneen hiiren avulla oikean aiheen päälle, minkä jälkeen voit luoda aiheesta uuden otsikon. Kun klikkaat otsikkoa, pääset varsinaiselle kirjoitusalustalle.

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Valitse vasemmalta kirjoitatko paperille vai pergamentille ja näkyykö teksti sinulle, ystäville vai kaikille. Voit koska tahansa muuttaa valintojasi. Muista tallentaa muutokset ennen kuin poistut sivulta, muuten tekstisi ja valintasi häviävät! Kun luot otsikon tai alat kirjoittaa tekstiä, klikkaa haluamaasi kohtaa hiirellä. Kappaleen pituutta ei ole rajoitettu, mutta jokaista kappaletta kohti voit ladata sivulle yhden kuvan. Jos haluat useita kuvia, lisää kappaleita.

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Voit lisätä elämäkertaasi kuvia, valokuvia tai esim. piirroksia, mikäli ne ovat digitaalisessa muodossa, joko jpg, jpeg, gif tai png. Maksimikoko on 5Mt. Kun haluat ladata sivulle kuvan, klikkaa selaa-painiketta. Etsi tämän jälkeen kuva tietokoneesi kansioista, cd-levyltä tai muistitikulta. Valinnan jälkeen paina Tallenna ja odota kunnes kuva ilmestyy näytölle. Varmistathan, että sinulla on oikeus käyttää kuvia, jos ne eivät ole itsesi luomia. Älä lataa Internetistä kuvia, joiden alkuperää et tunne! Jos sinulla ei ole omaa skannauslaitetta ja haluat muuntaa vanhoja valokuvia, piirroksia, kirjeitä jne. digitaaliseen muotoon, ota yhteyttä skannauspalveluja tarjoavaan yritykseen, esim. valokuvaliikkeeseen.

Lue

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Kun haluat lukea omia tekstejäsi muuttamatta niitä, valitse lue-näkymä. Jos päätät julkaista elämäkertasi tai osia siitä ystäville tai kaikille, muut näkevät tekstisi ja kuvasi tässä muodossa. Pääset vaihtamaan sivua sivun alareunan nuolinäppäimien kautta ja tulostamaan kokonaisuuden sivun yläreunassa olevan tulosta-komennon kautta.

Edellinen sivu

Vaihda sivua

Seuraava sivu