Tulosta

Ohjeet

Etusivu

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Etusivun kautta pääset selailemaan muiden elämäkertoja tai rekisteröitymään itse kirjoittajaksi. Molemmat voit tehdä ilmaiseksi.

Rekisteröityminen

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Kun rekisteröidyt Vuosikerta.fi-palveluun, pääset kirjoittamaan muistojasi ja keskustelemaan muiden käyttäjien kanssa kirjoituksista. Rekisteröityminen tapahtuu omalla nimellä ja vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Jokainen kirjoittaa omalla nimellään, minkä lisäksi käyttäjän on hyväksyttävä palvelun käyttöehdot. Nimeä lukuun ottamatta muut antamasi tiedot jäävät vain palvelun tietoon. Lisätietoja saat rekisteriselosteesta. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa olevan linkin kautta sinun tulee vielä vahvistaa rekisteröityminen. Näin palvelu vahvistaa, että käyttäjät ovat todellisia henkilöitä. Käyttäjänä kirjaudut jatkossa palveluun sisään luomasi käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Kun klikkaat sivun yläreunasta kohtaa Oma elämäkerta, pääset vasemmasta valikosta lukemaan, kirjoittamaan ja hallitsemaan omaa elämäkertaasi. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään palveluun, saat eteesi Aiheet-näkymän, jossa on tarjolla kymmeniä otsikoita elämäkertasi pohjaksi. Jatkossa valitset valikosta, haluatko lukea tai kirjoittaa elämäkertaasi, valita uusia aiheita, muuttaa sivujen järjestystä tai kirjoittamasi sisällön yksityisyyttä.

Aiheet

kuva

Klikkaa kuva suuremmaksi

Aihealueella pääset rakentamaan elämäkertaasi valmiiden otsikoiden avulla, minkä lisäksi voit kirjoittaa omista aiheista. Merkitse aiheista itseäsi kiinnostavat ja talleta valinnat, jonka jälkeen voit luoda kustakin aiheesta niin monta otsikkoa kuin haluat.

Vaihda sivua

Seuraava sivu